Andere content voor GM! supporters

Zo aan het einde van het jaar voelen de weken korter en korter aan. Ze vliegen voorbij en ik schik ervan dat ik nu alweer een GM! editie aan het maken ben. Maar zeker niet met minder plezier. Het is namelijk ook schrikken dat er zoveel moois steeds weer is te delen. En dat is dan ook gelijk dé reden dat ik met Good Monday! door blijf gaat. Ik zou het zonde vinden om het niet te kunnen delen met jou.

In de meest recente editie van Good Monday! heb ik wat nieuws uitgevogeld. Dynamische blokken. Aan de hand van je status op de (supporter of geen supporter) kan ik je andere inhoud aanbieden.

Ik test het even met een stukje onder het eerste artikel.
Daar staan 2 blokjes die op basis van je petje.af-status veranderen. Zo kan ik dus de mensen bedanken die me helpen, en anderen aanmoedigen dit te doen die dat (nog) niet doen.

Het is een test, dus als het niet werkt, moet je het vooral even laten weten. En… het kan dus zijn dat je meer krijgt als je GM! steunt. Spannend! Maar ook tof. Toch?


📫 Dit artikel verscheen eerder op Good Monday! De wekelijkse nieuwsbrief vol inspiratie en moois die ik elke maandag om 9.00 verstuur.